Bij de juiste keuze van een dierenarts voor uw huisdier(en) zijn verschillende punten van belang, t.w:

  • Lokatie
  • Ervaring
  • Behandelmogelijkheden
  • Bereikbaarheid/Service:

(*) Bij de bereikbaarheid/service moet u enerzijds naar de normale openingstijden kijken maar vooral ook naar de mogelijkheden buiten deze tijden om, t.w:

  • s'avonds / s'nachts
  • tijdens weekenden en feestdagen

Indien uw dierenartsenpraktijk de diensten zelf uitvoert, of als deze onderdeel is van de Samenwerkende Dierenartsen Almere, dan kan u ook buiten de normale openingstijden met uw zieke dier terecht in uw eigen stad Almere.

Levert uw dierenarts echter niet deze service van spoedopvang binnen Almere dan wordt u verwezen naar een dienstdoende dierenarts buiten uw eigen stad Almere!

De Samenwerkende Dierenartsen Almere kiezen er heel bewust voor om te zorgen dat er binnen Almere voor hun patiënten altijd diergeneeskundige zorg beschikbaar is door een dierenarts met ruime ervaring. De dienstgroep vindt een lange reistijd voor echte spoedgevallen namelijk niet aanvaardbaar!
Deze Samenwerkende Dierenartsen hebben daarom de krachten gebundeld en de diensten verdeeld over 10 dierenarts-praktijken om de werkdruk te verdelen. De capaciteit en personele bezetting is daarbij afgestemd op het patiëntenbestand van de deelnemende praktijken. Op die manier kunnen wij een optimale service verlenen aan onze patiënten binnen hun eigen gemeente.

Wilt u weten waar u buiten de normale openingstijden van uw dierenarts terecht kunt met uw zieke dier? Informeer daar dan naar bij uw dierenarts.